Beleggingen & risico’s

Of je nu aandelen, obligaties of vastgoed koopt, beleggen draait altijd om risico en rendement. Die twee factoren gaan hand in hand.

Beleggingen of investeringen met een hoger dan gemiddeld rendement herbergen bovengemiddelde risico’s. Neem je als belegger echter genoegen met een laag rendement, dan is het risico doorgaans ook laag. Welke keuze je ook maakt, beleggen is nooit zonder risico. Beleggen is een eeuwig gevecht tussen risico en rendement.

Beleggen brengt financiële risico’s met zich mee. Hoewel we in staat zijn de risico’s te beperken, is de mate waarin je dit doet eigenlijk een volledige vrije keuze. We vinden het altijd heel belangrijk om na te gaan wie jij bent en welke ervaring je hebt. Zo kunnen we inschatten in welke mate we je het beste kunnen ondersteunen.

Hulp, Ondersteuning En Beleggingsadvies

Welk bedrag wens je te beleggen? Welk rendement wil je daarmee halen? Hoe hoog zijn de risico’s en hoe schat jij dat alles in?

Schakel de hulp van een expert in. Barbara en Nathalie helpen je graag verder met al je vragen over sparen en beleggen.

Contacteer ons

Opvolging

Sparen en beleggen is erg belangrijk met het oog op je toekomst. Denkende aan je pensioen, veranderende economische situaties, een veranderende gezinssituatie.

“De gedachte om nu iets opzij te zetten voor later is uiteraard een basisprincipe om zorgeloos ouder te kunnen worden.”

Elk sleutelmoment in je leven (geboorte, huwelijk, echtscheiding, aankoop van een woning, pensionering, …) kan een impact hebben op de te volgen beleggingsstrategie. Daarom vinden we het uitermate belangrijk om je situatie continue op te volgen. Zo kunnen we tijdig ingrijpen en bijsturen waar nodig.

Het kan soms noodzakelijk zijn een bepaalde belegging te onderbreken. Dat is financieel gezien zelden de beste keuze. Maar als de nood er is, moet je ingrijpen.

We staan op elk moment, maar zeker op die moeilijke momenten, klaar om je beleggingen en spaarplannen opnieuw onder de loep te nemen.

Een kleine tegenslag hoeft geen grote gevolgen te hebben voor je toekomst of je pensioen.

Vraag om advies

Een krediet op maat voor al je plannen

Wij vinden altijd een geschikte kredietoplossing.
Stel ons al je vragen of doe vrijblijvende een afspraak.