Verzekeringen particulieren

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Dilbeek, Lennik en met uitbreiding tot het Pajottenland zoeken wij de beste verzekeringen voor u, op maat van uw behoeften en verlangens.

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar dragen wij dan ook het Brocomlogo. Hierdoor zal u tenalle tijden een objectieve vergelijking tussen verschillende verzekeraars van ons kunnen verwachten alsook een professionele opvolging van je schadedossier. Wij zullen je door het doolhof van papierwerk helpen en je belangen verdedigen alsof het voor onszelf zou zijn.

Koppel uw verschillende polissen in een pakket en geniet van diverse voordelen zoals bvb extra korting, wegvallen of vermindering van de vrijstelling, bekomen van crash stickers.

Onze verzekeringen voor u:

Klik op uw verzekering naar keuze voor meer informatie.

Brandverzekering

Uw huis is uw thuis. U hebt er veel tijd en geld in geïnvesteerd, maar uitsluiten van het noodlot kunnen we niet.

Met een goede brandverzekering zorgt u voor een ideale bescherming van al uw bezittingen, zowel bij schade als bij diefstal, binnen- en buitenshuis. De verzekering wordt afgestemd op de waarde van ​jouw woning en ​bezittingen.Ook is belangrijk of ​je eigenaar, huurder of verhuurder bent. Waardevolle meubelen en juwelen zijn vaak meeverzekerd. Zelfs de tuinmeubelen kunnen worden meeverzekerd, controleer dit zeker vooraf.​Veel woningen hebben tegenwoordig zonnepanelen. Daarom kunnen wij ​je een verzekering aanbieden waarin ook de zonnepanelen zijn opgenomen.

BEREKEN JE PREMIE

Blokpolis of verzekering voor mede-eigendom

Koopt u een appartement dat deel uitmaakt van een gebouw met meerdere wooneenheden (bvb flatgebouw of mede-eigenbom), dan zal in de statuten of basisakte vermeld staan dat u verplicht bent om toe te treden tot de blokpolis. Die polis is een vorm van woningverzekering die geldt voor het hele gebouw.

Zowel private woongedeelten als de gemeenschappelijke delen worden in deze polis verzekerd voor schade aan derden veroorzaakt door “het gebouw”. De burgerlijke aansprakelijkheid dekt daarbij bijvoorbeeld ook schade aan aanpalende panden.

Verzekering alle bouwplaatsrisico’s (ABR)

Werden uw verwarmingen gestolen op de werf? Is een muur op het aangrenzende huis neergestort tijdens grondwerken? Ontevreden buren?

Op een werf lopen heel wat mensen rond: aannemers, onderaannemers, bouwheer. Al deze mensen kunnen door een onvoorzichtigheid schade veroorzaken. Ook slechte weersomstandigheden kunnen schade toebrengen aan de werf. Tegen deze schade kunt u zich beschermen met een ABR-verzekering. ABR staat voor alle bouwplaatsrisico’s.

U zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen de schade te verhalen op de architect of de aannemer die een fout beging. Dat heeft echter als groot nadeel dat u dan zijn fout moet bewijzen. U loopt dus de kans dat u een lange gerechtelijke procedure zal moeten doorlopen vooraleer u een schadevergoeding krijgt. Bovendien ontstaat sommige schade zonder dat er iemand een fout heeft begaan. Dan draait u op voor de kosten. Met een ABR-verzekering heeft u deze zorgen niet. De schade zal door de verzekeraar worden vergoed.

Bouwplannen? Kom bij ons langs. Onze verzekeringsexperts hebben jarenlange ervaring. Zij overlopen uw plan en adviseren u welke verzekeringen u zeker nodig heeft.

Familiale verzekering

De familiale verzekering is nog steeds niet wettelijk verplicht. Nochtans is deze polis voor elk gezin van waarde.
Waarvoor dient de familiale verzekering? Kattenkwaad of een ongelukje door de kinderen, plots agressief gedrag van een huisdier of gewoon een ongelukkig manoeuvre waardoor u schade veroorzaakt aan derden kan een dure zaak worden.

De verzekering evolueert mee met je situatie. Wanneer één van je kinderen naar het buitenland gaat voor een uitwisselingsprogramma is dit ook gedekt.

De premie van deze familiale verzekering is heel bescheiden en hangt af van de samenstelling van uw gezin. Alleenstaanden en gezinnen van 60-plussers betalen minder dan een klassieke familie.

BEREKEN JE PREMIE

Rechtsbijstandverzekering

U heeft rechten! … maar vaak maakt u er geen gebruik van, uit vrees voor procedurekosten en beslommeringen of gewoon omdat u niet weet tot wie u zich moet wenden.

Uw rechten verdedigen is erg duur; advocaat, expert, deurwaarder, gerechtskosten enz. Een verzekering rechtsbijstand biedt u de middelen om voor uw recht op te komen. Afhankelijk van de formule kan een aparte polis rechtsbijstand ook fiscaal ingebracht worden in uw personenbelasting.

Autoverzekering

Aan het stuur van uw wagen of voertuig bent u nooit 100% veilig voor een ongeval en dat kan soms ook zware financiële gevolgen hebben. Dit door schade aan derden, maar ook aan uw eigen voertuig.

Voor uw autoverzekering gaan we op zoek naar een optimale prijs-kwaliteitsverhouding volgens uw noden en wensen. Veranderen van polis of maatschappij kan in veel gevallen een grote besparing blijken. Vraag hier een vrijblijvende een offerte.

Daarbovenop kunnen wij ook op vlak van leasing uw voertuig financieren en verzekeren via de maatschappij Baloise Insurance. Dit via het all-in product “Safe Lease”.

Motorverzekering

Heb je een motor? Of overweeg je om er één aan te schaffen? Dan heb je behalve een rijbewijs, ook een motorverzekering nodig.

Let wel : Schade die je zelf oploopt is hiermee echter niet gedekt. Het valt dan ook aan te raden om naast de verplichte verzekering ook nog eens na te denken over bijkomende verzekeringen.

Gelukkig kan je wel kiezen voor een verzekering die je ook beschermt tegen de opgelopen schade bij jezelf.

Bespreek met ons hoe je je wenst te verzekeren . Er bestaan soms grote financiële voordelen voor mensen die kiezen om hun auto-en motorverzekering te combineren en deze af te sluiten bij dezelfde verzekeringsmaatschappij.

Quad verzekering

Een quad is een bijzonder voertuig. Net als bij een auto dient u voor een quad een verzekering af te sluiten. Ontstaat er bijvoorbeeld schade bij het gebruik van de quad, dan kan de verzekering deze schade voor u vergoeden.

Fietsverzekering

Of je nu een fietsliefhebber bent of je fietst dagelijks naar het werk, een ongeluk, een val, een aanrijding of zelfs diefstal kan je zomaar overkomen. Als fietser ben je extra kwetsbaar in het verkeer. Bescherm je jezelf en je fiets met een goede fietsverzekering. Het gebruik van de fiets is de laatste jaren enorm sterk gestegen. Hierdoor is de vraag naar een fietsverzekering ook niet meer weg te denken bij een gebruiker die zich graag zorgeloos wenst te verplaatsen met zijn fiets.

Dit niet alleen voor lichamelijk letsel van de fietser, maar ook aan de fiets zelf bij een val of een diefstal.

Zowat elke soort fiets (stadsfiets, koersfiets, bakfiets, e-bike of speed pedelec,…) bieden wij u een verzekering voor uw fiets op maat.

Bereken je premie

Bestuurdersverzekering

Velen staan er niet bij stil… Maar wanneer je zelf een ongeval veroorzaakt en je raakt daarbij gewond, dan dekt de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid dit niet. Neem zonder zorgen plaats achter het stuur en verzeker niet enkel de schade die u aan derden berokkent maar ook de kwetsuren van uzelf of uw gezin als bestuurder van; een (firma)wagen, moto, bromfiets, fiets,… of gewoon als verkeersdeelnemer.

De bestuurdersverzekering is een interessante aanvulling op uw verplichte verzekering voor de wagen, motorverzekering, verzekering voor oldtimer, …

BEREKEN JE PREMIE

Bijstandsverzekering

Is je wagen al enkele jaren oud ? Met een bijstandsverzekering neemt u zonder stress plaats achter het stuur en bent u gedekt voor hulpverlening in geval van pech aan uw wagen.

Maar wat als u geen wagen heeft of u gaat op vakantie zonder voertuig… een verzekering voor bijstand kan met een formule op maat.

BEREKEN JE PREMIE

Reisverzekering

Eindelijk vakantie … zalig! Maar wat als het noodlot net dan toeslaat? U kan door een voorval niet afreizen, heeft u gedacht aan een annulatieverzekering? Of u komt aan op de plaats van bestemming maar uw bagage is verloren? Wat dan? Een klein voorval wordt ver weg van huis, al snel een reusachtig probleem. Een reisverzekering komt niet alleen tussen bij zware ongevallen of ongemakken maar ook bij alledaagse kleine voorvalletjes.

Voor de beste reisbijstandsverzekering op maat raden we aan contact met ons op te nemen. Heb je echter heel snel reisbijstand nodig? Dan kan je er natuurlijk eentje online afsluiten.

Als het snel moet gaan, raden we je aan direct voor de meest volledige en meest kwaliteitsvolle verzekering te gaan. Bovendien is de prijs erg concurrentieel. Je kunt je al laten verzekeren voor €6/dag.

Snel Een Reisbijstand Nodig?
Geniet Bescherming Binnen De 24u!
Wil je nu een verzekering afsluiten die al vanaf morgen voor bescherming zorgt?

BEREKEN JE PREMIE

Au pairverzekering

Heb je een druk leven en doet u beroep op een au pair om op de kinderen te letten? Sluit dan zeker deze polis af zodat uw au pair met een gerust gemoed in ons Belgenlandje aan de slag kan.

De bijstandsformule Au Pair Assistance beschermt de Au Pair tijdens het verblijf in België.

 • Er is een bijstand voor medische problemen.
 • Repatriëring en tussenkomst in het vervoer bij ziekte en ongeval.
 • Juridische bijstand.
 • Daarenboven kunnen de medische kosten verzekerd worden.

Bereken je premie

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en is snel gebeurd maar kan soms grote gevolgen hebben. Wie betaalt de opleg van de dokter, de apotheek, de kinesist, het ziekenhuis? Wie vergoedt u of uw familieleden bij blijvende invaliditeit of bij overlijden?Een goede ongevallen verzekering geeft rust en is vaak een broodnodig op de (mogelijk beperkte) tussenkomsten van de mutualiteit, of uw verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering.

Deze verzekering  beschermt je tegen financiële verliezen ten gevolge van een ongeval dat zich voordoet tijdens het privé-leven, d.w.z. tijdens de rust, vrije tijd, weekends of tijdens de vakantie. Deze polis is eigenlijk de omnium van je lichaam en wordt helaas te weinig onderschreven.

Uitvaartverzekering

Geregeld maken mensen zich zorgen omtrent hun laatste moment. Soms ben je alleenstaand en wens ​je dat ​jouw familie niet voor de kosten en andere rompslomp moet opdraaien. Bovendien wordt het leven dag na dag duurder maar sterven ook…

De uitvaartverzekering biedt hier een goed antwoord. Met een kleine premie kan ​je er voor zorgen dat de begrafenis niet alleen betaald wordt maar ook voor ​je geregeld wordt volgens uw persoonlijke wensen.​

Meer info over een verzekering bij voor overlijden of direct een offerte aanvragen kan via onze partner in uitvaartverzekeringen Dela NV.

BEREKEN JE PREMIE

Huisdierverzekering

Bent u een echte dierenvriend? Hebt u dan al eens gedacht om uw dieren te verzekeren tegen medische onkosten bij ziekte of ongeval. Deze polis kan tussenkomen in de medische kosten bij de dierenarts en bij overlijden van uw trouwe viervoeters. (katten en honden)

Wij werken hiervoor samen met onze onze partners Santé Vet (Aedes, hondenverzekering, kattenverzekering, …)  maar ook bij Catherine De Buyl Insurance kunnen wij terecht voor een paardenverzekering

Bereken je premie

Exclusive

Wanneer je in het bezit bent van een exclusieve auto, boot, woning, juwelen- of kunstverzameling… is het voor de hand liggend dat niet alle risico’s optimaal gedekt zijn binnen een standaardverzekering.

Vaak gelden er op standaardverzekeringen beperkingen op de verzekerde bedragen, zowel per voorwerp als per collectie. Wanneer je in het bezit bent van juwelen, kunst, antiek… wil je hier absoluut niet mee geconfronteerd worden. Maatwerk is hier dan ook de oplossing. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken.

Naast een pleziervoertuig is een exclusieve auto vaak ook een investering. Je wilt met een gerust gevoel de weg op, wetende dat als er al iets gebeurt je kunt rekenen op je verzekering.

Of het nu gaat om een oldtimer, youngtimer of nieuwe auto, wij zorgen voor een verzekering met een scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

 • Porsche
 • Bentley
 • McLaren
 • Ferrari
 • Lamborghini
 • Aston Martin
 • Rolls Royce

Kunstverzekering

Schilderijen van Basquiat of van oude meesters, sculpturen van Joseph Klibansky of antieke beeldhouwwerken… In de kunstwereld is er voor ieder wat wils. Wat deze voorwerpen met elkaar gemeen hebben, is dat het gaat om kostbare voorwerpen.

Deze zijn zeker niet alledaags en verdienen dus extra aandacht bij het verzekeren. Een kunstverzekering bij een gespecialiseerde verzekeraar is een must.

Juwelenverzekering

Vaak vertegenwoordigen juwelen een groot deel van je vermogen. Of het nu gaat om een verzameling horloges, erfstukken of andere sieraden; juwelen verdienen bijzondere aandacht bij het verzekeren.

Een juwelenverzekering zorgt ervoor dat jij jouw sieraden met een gerust hart kunt dragen.

Droneverzekering

Maakt u professioneel of recreatief gebruik van een drone? Heeft u er al eens over nagedacht om uw toestel te verzekeren? Het gebruik van drones biedt heel wat mogelijkheden, maar tegelijkertijd gaat het ook gepaard met een aantal risico’s waarmee u rekening moet houden.

De schade die uw drone kan veroorzaken kan al snel oplopen tot duizenden euros, een behoorlijk bedrag om zelf te betalen.

Laat u vandaag nog verzekeren  en vlieg zonder zorgen!

Cyberverzekering gezin

Sociale media, een online aankoop, … niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Jammer genoeg is dit voor criminelen ook een nieuw medium voor oplichting, phishing, pesterijen, hacking enz.

Ben je online opgelicht en worden er betalingen uitgevoerd met jouw gegevens? Wordt jouw onlineaankoop verkeerd of helemaal niet geleverd of blijkt je vakantiewoning niet te bestaan?

Test hier hoe veilig je online gegevens zijn!

Cyber Safe Gezin verwijdert je gestolen gegevens van het internet en het dark web

 • Betaalt schadevergoeding als er geld afgehaald is met je gestolen gegevens en je dit niet kunt recupereren
 • Regelt terugbetaling bij verkeerde of niet-levering van producten en diensten

Bereken je premie

Eventverzekering

Organiseer je een barbecue voor de buurt, een galabal voor klasgenoten, een tentoonstelling, een sporttornooi, een kamp, een kerstmarkt of halloweenfeestje? Je zorgt voor een vlekkeloos verloop en blije gezichten.

Loopt er toch iets mis en ben je verantwoordelijk als organisator? Ben jij of een van de vrijwilligers gekwetst? Met de oplossingen in onze eventverzekering krijg je er alvast een stukje gemoedsrust bij.

Bereken je premie

Pensioensparen

“Pensioen” het is iets waar velen naar uitkijken en jarenlang naartoe leven. Velen hopen op een appeltje voor de dorst in de vorm van hun pensioen.  Het pensioen, betaald door de overheid, dat je ontvangt als je gepensioneerd bent, wordt gefinancierd door de bijdragen van alle werkenden.

Wist je dat gemiddeld gezien het wettelijke pensioen minder dan de helft bedraagt van het laatste netto-inkomen. Wil je dus dezelfde levensstijl aanhouden (of liefst een betere) dan zal het wettelijke pensioen niet volstaan.

Een pensioenspaarverzekering is  de meest gekende en misschien ook meest geschikte manier om het wettelijk pensioen aan te vullen.

Wil je zelf eens berekenen wanneer je op pensioen kan gaan en hoeveel je pensioen bedraagt, klik dan zeker door naar de website

Mypension.be

Langetermijnsparen

Het is op zich vrij eenvoudig. Langetermijnsparen is sparen voor lange termijn. In principe spaart je, net zoals bij pensioensparen, voor wanneer je op pensioen gaat. In de plaats krijg je van de fiscus een mooi voordeel in de vorm van belastingvermindering.

Het is vooral interessant voor mensen die geen hypothecair krediet meer hebben. Alle gespaarde premies die je hebt betaald (verminderd met de kosten en taksen) ontvang je na de afgesproken termijn.

Schuldsaldoverzekering

Proficiat! U hebt uw droomwoning gevonden. Nu nog een hypothecair krediet afbetalen. Maar stel dat er tijdens de lange afbetalingsperiode iets gebeurt met een kostwinner …

Deze verzekering dient als waarborg voor zowel je gezin als voor de bank indien je plots overlijdt tijdens de looptijd van jouw hypothecaire lening. Het resterende bedrag van de lening moet immers nog afbetaald worden. Dat bedrag wordt dan volledig of gedeeltelijk kwijtgescholden door de schuldsaldoverzekering.

Beleggingsverzekering

Een beleggingsverzekering geeft u uitzicht op een potentieel hoger rendement dan in vergelijking met risicoloze beleggingen dankzij de expertise van de fondsbeheerders van onze partners.

Deze verzekering geeft u ook de kans om gebruik te maken van beschermingsmechanismen om uw kapitaal te vrijwaren alsook kan u genieten van de mogelijkheid om uw tegoeden na te laten volgens uw persoonlijke wensen, bij een vroegtijdig overlijden.

Mobilhomeverzekering

Reis je als een echte globetrotter de wereld rond met jouw mobilhome? Of ga je jaarlijks genieten onder de Spaanse zon? Vertrek zonder zorgen en vraag ons een offerte op maat naar uw eigen wensen.

U kan rekenen op ons vrijblijvend advies

Maak gerust een afspraak of vraag een offerte aan.