Onze familie

Missie & visie

Het is onze missie om particulieren en ondernemers bij te staan met persoonlijk en respectvol advies op maat waar de klant centraal staat en dit zowel op bancair als op verzekeringsgebied.

Wij gaan een lange termijn relatie aan met de bedoeling de klant bij te staan, altijd en overal waar het kan, zowel op vlak van verzekeringen als op bancair vlak.

Contacteer ons

Onze troeven

Volledig aanbod verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten, kredieten en tal van andere financiële diensten.

Persoonlijke aanpak: u kent ons, wij kennen u. Hierdoor kunnen we beter en sneller op uw behoeften inspelen.

Betrouwbaar, objectief en up-to-date advies mede dankzij permanente bijscholingen.

Totaalservice na schade. U kan op ons rekenen bij een schadegeval!

100% onafhankelijkheid; wij staan aan de zijde van de klant!

Een team enthousiaste ervaren vakspecialisten.

Verzekeren en bankieren: het beste van twee werelden, dit zit in onze genen

Welkom op de website van Kantoor Louckx. Al bijna 40 jaar staat Kantoor Louckx in de regio rond Dilbeek bekend om haar service inzake Verzekeringen en Financieel Advies. Wij zijn een onafhankelijke makelaar, erkend door de FSMA (toezichthouder financiële sector) en zelfstandig beheerder van een Crelan -bankkantoor in Dilbeek en in Lennik. Dit stelt ons in staat om u het beste van twee werelden te bieden.

Vader Louckx richtte het kantoor op in 1983 en specialiseerde zich algauw in verzekeringen, terwijl zijn echtgenote de bankactiviteiten beheerde. Beginjaren 2000 zijn Christophe en Barbara mee in de voettreden gestapt van hun ouders en hebben zij ondertussen de fakkel overgenomen. In 2021 hebben we het Crelan-kantoor van Lennik en Leerbeek mee onder onze vleugels genomen en besloten we om onze krachten te bundelen om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn met een uitgebreid team van specialisten, elk in hun eigen vakgebied…

In tijden waarin banken hun kantorennet sterk afbouwen, zijn wij ervan overtuigd dat we eerder dicht bij onze klanten moeten staan om ze persoonlijk te kunnen adviseren en bij te staan waar mogelijk.

Advies van een makelaar, uw beste verzekering

Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij altijd aan uw zijde staan, zowel op het moment van de keuze van uw verzekering, maar ook bij een schadegeval. Wij adviseren u persoonlijk en bieden u een breed scala aan producten met een prijs-kwaliteit verhouding die rekening houdt met uw uiteenlopende wensen en behoeften. Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen, maar hebben een bevoorrechtte relatie met AG, AXA en Baloise.

Bij een schadegeval kunnen we u echt onze meerwaarde bewijzen. Wij helpen u bij het indienen van uw dossier en volgen eventuele expertises zorgvuldig op. Onze onafhankelijkheid garandeert u ook dat we met onze kennis van de verzekeringswereld en de te volgen procedures kunnen zorgen voor een snelle en correcte schadevergoeding.

Bankfiliaal

Wij bieden u tevens de service van een Crelan–bankkantoor, een gerenommeerde en stevig verankerde Belgische groep. U hebt een volledig gamma van financiële producten ter beschikking: meerdere rekeningen-courant (zichtrekening, spaarrekening, …) en een mix van spaar- en beleggingsproducten.

En dat is nog niet alles, op uw verzoek zijn wij tot slot uw partner in allerlei projecten: u wilt bouwen of uw eigen bedrijf starten? Als zelfstandig bankagent kennen we uw behoeften, en staan wij steeds tot uw dienst met gepast advies om uw dromen te verwezenlijken.

Uitgebreide en kwalitatieve diensten van een Brocom makelaar

U ten dienste staan is wat ons inspireert, en dit al vele jaren. We verdedigen steevast uw belangen en garanderen u een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Met ons lidmaatschap bij Brocom bewijzen we u verder ook dat het niet alleen bij mooie woorden blijft. Om dit kwaliteitslabel te dragen, moet een verzekeringsmakelaar immers aan strenge eisen voldoen. Om dit kwaliteitslabel te dragen, moet een verzekeringsmakelaar immers aan strenge eisen voldoen. Omdat expertise nooit ver genoeg kan gaan.

Barbara Louckx
Barbara Louckx
Bestuurder,
in haar vrije tijd helpt ze thuis graag mee op de boerderij.

barbara.louckx@crelan.be

Christophe Louckx
Christophe Louckx
Bestuurder
Gelegenheidssportvisser

christophe@louckx.be

Nathalie Brumer
Nathalie Brumer
Vermogensadviseur,
is altijd te vinden voor een strandwandeling om zo de rust op te zoeken.

nathalie.brumer@crelan.be

Germund Ostijn
Germund Ostijn
Klantenadviseur dagelijks bankieren,
leeft zich graag uit op de tenniscourt.

germund.ostijn@crelan.be

Marcos Mercado Avalos
Marcos Mercado Avalos
Vermogensadviseur ,
Geniet van wandelingen met zijn dochter en viervoeter of eens een zeiltochtje meepikken met vrienden.

marcos.mercadoavalos@crelan.be

Julie Van Den Branden
Julie Van Den Branden
Klantenadviseur dagelijks bankieren,
fervent hardloopster.

julie.vandenbranden@crelan.be

Steve Gilson
Steve Gilson
Klantenadviseur verzekeringen,
Scheidsrechter in hart en nieren

steve@louckx.be

Valerie De Greef
Valerie De Greef
Klantenadviseur dagelijks bankieren,
Houdt van reizen en de lokale keuken proeven.

valerie.degreef@crelan.be

U kan rekenen op ons vrijblijvend advies

Maak gerust een afspraak of vraag een offerte aan.