Over ons

Kantoor Louckx : Bank & Verzekeringen.

Verzekeren en bankieren: het beste van twee werelden.

Welkom op de website van Kantoor Louckx. Al meer dan 30 jaar staat Kantoor Louckx in de regio Dilbeek bekend om haar service inzake Verzekeringen en Financieel Advies. Wij zijn een onafhankelijke makelaar, erkend door de FSMA (toezichthouder financiële sector) en zelfstandig beheerder van een Crelan -bankkantoor. Dit stelt ons in staat om u het beste van twee werelden te bieden.

Mijnheer Louckx richtte het kantoor op in 1989 en specialiseerde zich algauw in verzekeringen, terwijl zijn echtgenote de bankactiviteiten beheerde.

Advies van een makelaar, uw beste verzekering.

Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij altijd aan uw zijde staan, zowel op het moment van de keuze van

uw verzekering, maar ook bij een schadegeval. Wij adviseren u persoonlijk en bieden u een breed scala aan producten met een prijs-kwaliteit verhouding die rekening houdt met uw uiteenlopende wensen en behoeften. Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen, maar hebben een bevoorrechtte relatie met AG, AXA en Vivium. Voor speciale dossiers en steeds in het belang van u, onze klant, werken we ook vaak met onder meer Allianz, DAS en DKV.

Bij een schadegeval kunnen we u echt onze meerwaarde bewijzen. Wij helpen u bij het indienen van uw dossier en volgen eventuele expertises zorgvuldig op. Onze onafhankelijkheid garandeert u ook dat we met onze kennis van de verzekeringswereld en de te volgen procedures kunnen zorgen voor een snelle en correcte schadevergoeding.

Bankfiliaal

Wij bieden u tevens de service van een Crelan – bankkantoor, een gerenommeerde en stevig verankerde Belgische groep. U hebt een volledig gamma van financiële producten ter beschikking : meerdere rekeningen-courant (zichtrekening, spaarrekening, …) en een mix van spaar- en beleggingsproducten. En dat is nog niet alles, op uw verzoek zijn wij tot slot uw partner in allerlei projecten: u wilt bouwen of uw eigen bedrijf te starten? Als zelfstandig bankagent kennen we uw behoeften, en staan wij steeds tot uw dienst met gepast advies om uw dromen te verwezenlijken.

Uitgebreide en kwalitatieve diensten van een Brocom makelaar.

U ten dienste staan is wat ons inspireert, en dit al vele jaren. We verdedigen steevast uw belangen en garanderen u een hoge kwaliteit van dienstverlening. Ons kantoor is op werkdagen geopend van 9:00-12:30 en 14:00-16:00 (behalve op woensdag namiddag). Op dinsdag en donderdag blijven we in de namiddag zelfs open tot 18h00.

Met ons lidmaatschap bij Brocom bewijzen we u verder ook dat het niet alleen bij mooie woorden blijft. Om dit kwaliteitslabel te dragen, moet een verzekeringsmakelaar immers aan strenge eisen voldoen. Omdat expertise nooit ver genoeg kan gaan.

Team

Christophe Louckx

Zaakvoerder / Verantwoordelijke verzekeringen

Barbara Louckx

Zaakvoerder / Verantwoordelijke Bank

Nathalie Brumer

Beleggingsadviseur

Chris Haentjens

Dossierbeheerder kredieten

Marijke Desmet

Dossierbeheerder Verzekeringen

Steve Gilson

Dossierbeheerder Verzekeringen