Hospitalisatie

Een goede Hospitalisatieverzekering wordt onvermijdelijk.

Iedereen wordt helaas wel eens ziek, of behoeft een dokter… Tegenwoordig kan u maar beter zelf tijdig maatregelen nemen om in te staan voor het betalen van een deel van de ziektekosten, want de sociale zekerheid dekt lang niet alles. Gezien de aanhoudende besparingsmaatregelen van de jongste regeringen wordt het aandeel van (nieuwe) medicijnen en behandelingen dat niet meer gedekt wordt door de verplichte sociale verzekering, zelfs steeds maar groter.

U wilt zeker zijn dat u gezondheidszorg ontvangt op maat van uw persoonlijke toestand?
Met een hospitalisatieverzekering zit u op dat vlak al goed, zowel voor uw gezin als voor uzelf.

Vraag deskundig advies

Er zijn verschillende soorten Hospitalisatieverzekeringen. Sommige polissen betalen bijna het volledige verschil tussen terugbetaling van de mutualiteit en de totale zorgfactuur. In dergelijke contracten zijn ambulante kosten, behandelingen voor en na de ziekenhuisopname, opvolging of daghospitalisatie ook inbegrepen. U begrijpt dat er een breed scala aan producten beschikbaar is naargelang uw specifieke wensen en/ of budget. Laat u ook hier dus adviseren door specialisten.

Tandheelkundige zorg

Een ander zeer populair product de laatste tijd, is de Verzekering voor Tandheelkundige Zorg. Vaak een garantie die u in optie kunt nemen in uw Hospitalisatieverzekering, maar die u ook in een afzonderlijk contract kan opnemen. Iedereen weet dat bij tandheelkundige behandeling de kosten die u zelf moet betalen aanzienlijk zijn.

Het contract “Tandverzorging” kan u dan beschermen tegen onaangenamen financiële verrassingen.